literaire conférence : Blij Vers

Vrolijke poëzie en verhalen die blij blijven. Over blijven proberen. Blijven ploeteren. Maar ook blijven lachen en bovenal… blijven liefhebben. Kortom : een ode aan het kunst- en vliegwerk van elke dag!

Bent u blij? Het lijkt een simpele vraag en het zou mooi zijn als iedereen meteen ja zei... Met blije verzen van beroemde dichters wil Erik u alvast trakteren op inspiratie. Vitamines voor volhouders. Want ondanks een vervelende baas, spanningen in huis, enge ziektes en algehele wereldellende blijft u wel stand houden. En dat mag met enige blijheid gevierd worden.

BlijVersWEB

Erik Burke speelt ook met veel succes de literaire conférences VertederDingen en Prioritijd. In deze jongste voorstelling serveert hij op interactieve wijze en met de knipoog een brede waaier aan blije citaten van ondermeer Simon Carmiggelt, Toon Hermans, Hugo Matthysen,Herman Finkers, Felix Timmermans, Bart Moeyaert en vele vele anderen…

Blij Vers (vitamines voor lichaam en ziel). Opgelet : niet voor zuurpruimen!

IMG 8250


Een geschikte tekst downloaden voor uw uitnodiging of uw voorwoordje, dat kan door hier te klikken. Een foto voor uw uitnodiging nodig? Klik dan hier. Had u graag een affiche willen maken, geef dan een seintje en ik stuur u een ontwerpje toe.

Erik BURKE 2024-2025